Horeca, Koffie, Thee

Koffie en thee benodigdheden voor de professionele liefhebber

12 jul , 2018  

Een heerlijk kopje koffie of thee doet een mens goed. Uiteraard wil je als professional in de horeca je gasten het beste voorzetten. Voor de lekkerste thee en koffie komen klanten immers graag bij je terug. Daarom investeer je in goede horeca apparatuur om deze warme dranken met een hoge kwaliteit te kunnen bereiden. Ook kies je voor lekkere koffiemelanges en theesoorten. Daarnaast besteed je zorg aan de presentatie en extra’s die bijdragen aan een bijzondere smaakervaring.

De juiste horeca apparatuur uitkiezen
Er zijn vele soorten en maten apparatuur op de markt voor de bereiding van koffie en thee. Het is daarom belangrijk je goed te oriënteren voordat je tot een aanschaf overgaat. De professionele apparatuur die je kiest, dient te passen bij het concept van jouw café of restaurant. Welke beleving wil jij je gasten bieden? Ga je bijvoorbeeld voor een eenvoudig aanbod of bied je graag exclusieve koffie- en theespecialiteiten aan? Tevens dien je te letten op het gebruiksgemak, de levensduur en de uitstraling van je nieuwe apparatuur. Afhankelijk van jouw opzet en doelen kun je kiezen voor een koffiezetapparaat en een heetwater dispenser. Verder kun je kiezen voor modellen met een warmhoudplaat of bijvoorbeeld een espressomachine met de mogelijkheid om kopjes voor te verwarmen. Ook zijn er losse kopjesverwarmers verkrijgbaar, zodat er zo weinig mogelijk warmte verloren gaat bij het inschenken.

Eenvoudig de lekkerste koffie en thee zetten
Een goede koffiemachine bepaalt samen met de gekozen koffiesoorten en koffierecepten de smaak. Met een horeca koffiemachine van Horecarama zet je eenvoudig en snel de lekkerste koffie. Met diverse modellen kun je zowel koffie, espresso, cappuccino als thee zetten. Heb je regelmatig grote groepen mensen over de vloer voor een feest of evenement? Dan kan het handig zijn om te werken met een koffie percolator. Met zo’n machine kun je gauw in een keer grote hoeveelheden koffie maken en warm houden. Naast de apparatuur gebruik je diverse accessoires om koffie en thee te serveren, zoals theedozen en onderzetters. Door hier aandacht aan te besteden, kun je de omzet van jouw horecagelegenheid flink verhogen.

, , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.