Over HorecaKoffie.nl

Over Horecakoffie.nl
Deze website is een concept van Cookin’ BV en is dé online plek voor liefhebbers van koffie en thee. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.

Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan deze website vragen hebben of wanneer u een interessant koffie- of theenieuwtje hebt, dan kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier onderaan deze pagina of via:

Cookin’ BV
Ophoviuslaan 100
5212 AR ‘s-Hertogenbosch

T: 06 – 55 71 68 06
E: info@cookin.nl

Meer weten over ons publicatie netwerk? Check deze link >>

Commerciële berichten
Naast algemene en informatieve berichten publiceren we op deze website gesponsorde, commerciële, blogs en advertorials. Deze blogs en advertorials hebben enerzijds uiteraard als doel om producten te verkopen echter worden deze voornamelijk gebruikt als linkbuilding (SEO) om daarmee de vindbaarheid van de aanbieders te vergroten. Mocht je twijfels hebben over een bepaalde blog of advertorial, laat het ons dan zeker even weten door contact op te nemen via bovenstaande contactgegevens.

Partner worden?
Cookin’ BV is eigenaar en ontwikkelaar van onder andere Koffiegek.nl, Koffiepraat.nl, Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Specialtytea.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor koffie- en theeliefhebbers. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden.

Draagt u deze websites een warm hart toe en wilt u mee helpen deze websites de komende jaren verder te laten groeien, dan bieden wij u een speciaal partnership. Dit partnership bestaat enerzijds uit sponsoring (het hosten en onderhouden van websites met veel traffic kost nu eenmaal geld) maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid content te leveren en mee te denken over de toekomst van deze websites. Wat bieden wij:

  • Aanwezigheid op deze websites in de vorm van een banner en/of een advertorial (alle websites). Deze banners of advertorials kunnen gedurende het jaar gewijzigd worden om in te springen op seizoenen, producten of evenementen;
  • Laten plaatsen van nieuws- of persberichten op Theegek.nl, Horecakoffie.nl en Koffiegek.nl (maximaal 12 per jaar);
  • Aanbieden van producten ten behoeve van het proefpanel op Koffiepraat.nl;
  • Meedenken over de toekomst van de genoemde websites en het uitrollen van acties of evenementen.

Iets voor u of uw bedrijf? Top! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Persberichten
Heeft u een leuk nieuwtje, nieuw product of organiseert u een evenement dat betrekking heeft op koffie of thee? Stuur dan uw bericht (digitaal) en eventuele sample producten naar bovenstaand adres. Wij zullen uw bericht beoordelen en op de betreffende website(s) plaatsen.