Horeca, Koffie, Partners

Duurzame bedrukte koffiebekers

4 mrt , 2020  

In 2020 staat duurzaam produceren en gebruik van milieuvriendelijke materialen voorop, zeker voor producten in de disposable (eenmalig gebruik artikelen) branche. Nu weten ze dat bij Right Time private label allang en bieden zij al jarenlang producten aan die een eco-frendly alternatief zijn zonder een concessie te doen op kwaliteit, zeker als jouw logo erop staat wil je kwaliteit!

Duurzaam materiaal
Koffiebekers bedrukken die gemaakt zijn van karton met een FSE-keurmerk kunnen prima ingezet worden voor reclame voor jou bedrijf, ze zijn beter voor het milieu dan kunststof bekertjes en afval-technisch ook goed voor de portemonnee omdat de koffiebekers gewoon bij het oud papier kunnen, bovendien is het ook gewoon leuk om koffie te schenken in een gepersonaliseerd bekertje met eigen logo.

Schenk een beetje aandacht!
Je klanten verdienen aandacht, een praatje, gratis advies, en natuurlijk een bekertje koffie. Koffie brengt een gesprek opgang en een uitgelezen kans om na te gaan wat je klant nu echt wil en behoefte aan heeft. Zo’n prachtige kans laat je toch niet schieten door een bakkie te schenken in een niets-zeggend-schots-ruitje-bekertje?

Mogelijkheden te over
Bedrukte koffiebekers zijn zo veel meer dan zomaar een bekertje waar je koffie in doet. Het zijn Brand-builders en communicatiemogelijkheden voor je doelgroep. Je zou kunnen denken aan een agenda met activiteiten die je er kan op laten drukken, een aanbieding of een prijsvraag, zeg het maar. Wees creatief.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.