Horeca, Koffie

Koffie marathon

19 aug , 2019  

Echte koffieliefhebbers drinken hun koffie tegenwoordig het liefst in een (specialty) koffiebar. Hier vind je het verschil tussen koffie en góede koffie. De beste koffiebars serveren de lekkerste koffie, hebben gepassioneerde barista’s in dienst én natuurlijk een geweldige eigenaar! Maar… waar vind je juist die koffiebars!? Om dit uit te zoeken gaat Sam Lasaroms van Koffietje.nl in September een heuse koffiemarathon houden. Het doel is om in 30 dagen maar liefst 100 koffiezaken te bezoeken. Over koffiegek gesproken 😉

Waarom deze koffiemarathon?

 • In kaart brengen van koffiebars
  Door 100 koffiebars in 30 dagen te bezoeken, kom je op veel verschillende plaatsen en drink je veel koffie. Heel veel koffie. Zo brengt ze de beste koffiebars sneller in kaart, zodat jij geen slechte koffie hoeft te drinken. Handig.
 • Inspirerende verhalen delen
  Als je vaker koffie buiten de deur drinkt, kun je vast beamen dat de sfeer heel relaxed is. Ook maak je sneller praatjes met anderen, of met de barista’s, of zelfs de eigenaren. Die mooie en inspirerende verhalen wil ze graag met je delen.
 • Koffie & kletsen
  De laatste (en niet geheel onbelangrijke) reden waarom ze deze uitdaging aan gaat, is dat ze gewoon van koffie drinken houdt. En van kletsen…

Hier is ze te vinden:
Logistiek gezien is deze koffiemarathon een flinke uitdaging. 100 Koffiebars in 30 dagen betekent namelijk 3 à 4 koffiebars per dag! In totaal staan er 18 verschillende steden op de planning. Oh ja, en naast koffie drinken, maakt ze tussendoor (aan energie uiteraard geen gebrek) ook nog wat content. En doet ze verschillende dingen, namelijk:

 • 7 interviews
 • 6 fotoshoots
 • 3 keer cuppen
 • 4 keer meewerken
 • En nog veel meer…

Om deze uitdaging te halen, heeft ze een strakke planning gemaakt. Dus ben je benieuwd welke koffiebars ze gaat bezoeken. Of heb je zin om ergens in september samen een lekker koffietje te doen, bekijk dan hier de planning.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.