Horeca, Koffie

Kaldi wint Horeca Prijzen

9 feb , 2023  

De Horeca Prijzen zijn de meest prestigieuze prijzen in de branche en het winnen ervan is een enorme prestatie. Kaldi Gouda, Kaldi Spijkenisse en Kaldi Den Bosch werden bekroond voor hun uitstekende kwaliteit koffie en service aan klanten in de horeca. Dit betekent dat ze de beste koffie en service aanbieden van alle koffiebedrijven in hun woonplaats.

In de horeca is koffie een belangrijk onderdeel en het winnen van deze prijs betekent dat Kaldi de voorkeur krijgt van haar klanten in hun woonplaats als het neerkomt op koffie en de bijbehorende service die zij verwachten in de horeca. Met ervaren barista’s aan het roer kunnen klanten bij Kaldi expertise en kennis ervaren om zo hun eigen koffiesmaken te ontdekken.

Kaldi heeft een lange en rijke geschiedenis in de koffiebranche en heeft altijd de hoogste standaarden gehandhaafd voor de kwaliteit van hun producten en service. Kaldi streeft er continu naar om de beste koffie te produceren door middel van de nieuwste technologieën, methoden en keurmerken. Met een uitgebreid assortiment aan diverse koffies van over de hele wereld is er voor iedere koffiedrinker wel een koffie verkrijgbaar. Van koffieblends waar iedereen van kan genieten, tot unieke specialty koffie voor de échte kenners. Ook leuk: Iedere Kaldi heeft een eigen lokale koffie! Ben je dus eens in de buurt van een Kaldi, vergeet dan zeker niet even binnen te lopen om deze plaats specifieke koffie te proberen.

Het winnen van de Horeca Prijzen 2022 bevestigt nogmaals Kaldi’s toewijding aan uitmuntendheid en het leveren van de beste koffie ervaring aan hun klanten. Het bedrijf is zeer trots op deze prestatie en zal zich blijven inzetten voor het verbeteren van hun producten en service.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.