Horeca, Koffie

Dubbelwandige vs. enkelwandige koffiebekers to go

19 mrt , 2021  

Je kent het vast wel, je haalt een kop koffie to go maar de beker is nauwelijks vast te houden vanwege de hitte. Je verbrandt je vingers nog net niet, maar prettig is een ander verhaal. Om dergelijke situaties te voorkomen bevatten veel to go bekers een dubbele wand.

GEEN VUURVASTE HANDEN?
In de donkere wintermaanden is het heerlijk om je handen te warmen aan een hete bak koffie, maar een té warme beker is uiteraard niet wenselijk. Veelal zie je dat men daarom twee bekers gebruikt, niet echt duurzaam. Een dubbelwandige koffiebeker is daarom de oplossing.

De to go bekers met een dubbele wand worden gemaakt met twee verschillende lagen karton. Door deze extra laag ontstaat er een ruimte wat ervoor zorgt dat de beker extra goed geïsoleerd is. Al met al komt dit erop neer dat deze bekers beter in de hand zijn te houden je vingers beschermen tegen de hitte van de inhoud. En dat is niet het enige voordeel, de dubbele wand zorgt er namelijk ook voor dat het drankje langer op temperatuur blijft. Koude dranken blijven langer koud en warme dranken blijven langer warm.

ENKELWANDIGE KOFFIEBEKERS
Hoewel de dubbelwandige koffiebekers zo zijn voordelen heeft is het zeker niet noodzakelijk om de enkelwandige koffiebekers uit je leven te bannen. Hoewel de bekers voor mensen met vuurvaste handen sowieso geen ‘probleem’ zijn, zijn er nog steeds diverse andere voordelen aan deze bekers. Zo zijn ze uiteraard prima te gebruiken op kantoor of andere plekken waar je de beker rustig neer kunt zetten.

, , , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.