Apparatuur, Horeca

De beste koffie voor in je restaurant of café (advertorial)

22 jul , 2016  

Als eigenaar van een restaurant of café wil je je gasten natuurlijk de allerbeste koffie serveren. Welke koffie je serveert en wat voor koffiemachine je hiervoor gebruikt, is bepalend voor het succes van je horecaonderneming. Door koffie op de juiste wijze te bereiden, krijgt het zijn lekkere en karakteristieke smaak. Hoe zorg je er nu voor dat jij de beste koffie serveert aan je klanten?

Alles draait om kwaliteit
Bij het maken van goede koffie draait alles om kwaliteit. Niet alleen thuis, maar ook in de horeca wordt goede koffie steeds belangrijker. Bovendien worden klanten steeds kritischer. Natuurlijk is het een samenspel van factoren die de smaak van koffie uiteindelijk bepalen. Het is niet alleen het type bonen dat je gebruikt, maar ook welke koffiemachines je inzet en hoe je koffie presenteert aan de gasten van je restaurant of café.

Presentie versus smaakbeleving
Lekkere koffie serveren heeft ook alles te maken met hoe je het presenteert. Het is absoluut bepalend voor de smaakbeleving van je gasten. Serveer eens meer dan slechts een klein koekje bij de koffie. Een likeurtje kan net dat beetje extra zijn wat je nodig hebt om je gasten tevreden te stellen.

Welke koffiemachine kies je?
Bij het zetten van koffie kun je verschillende type machines gebruiken. Er is altijd een ruim aanbod van koffiemachines waaruit je een keuze kunt maken. Niet alleen de prijs van het apparaat is bepalend, maar ook de kwaliteit die het levert. Een goede koffiemachine zorgt altijd voor een constante smaak van de koffie en dat gasten voortdurend bij je terugkeren voor een kop koffie.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.