Overig

Best Coffee Chain- Western Continental Europe

1 okt , 2014  

Nederlandse koffieketen Doppio Espresso is net als vorig jaar genomineerd voor de prijs Best Coffee Chain- Western Continental Europe. Dit nieuws meldt oprichter en directeur Jonathan Teoh van Doppio Espresso op zijn Linkedin-account.

OP DE GOEDE WEG EN TROTS
Teoh zegt: “Om voor het tweede opeenvolgende jaar bij de absolute Europese top te staan is voor ons een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg gaan en een enorme motivator om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten. We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die mogelijk maken!

OPROEP OM OOK JOUW STEM UIT TE BRENGEN!
Ook doet de eerste man van Doppio Espresso BV een oproep aan iedereen om ook zijn of haar stem dit jaar uit te brengen op Doppio Espresso. “Vorig jaar hebben jullie massaal op ons gestemd en niet zonder resultaat! We willen graag vragen; Do it again!! Stem op ons en stel ons zo in staat om ons wederom op het hoogste podium te mogen presenteren en onze visie op gastvrijheid en koffie nog verder uit te dragen.”

Stemmen doe je hier >>

“Alvast bedankt en we vinden het altijd leuk om te horen waarom je wel/niet op ons gestemd hebt. Dank je wel!!”, aldus Jonathan Teoh.

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.