Horeca, Koffie

Doppio Espresso Den Bosch overgenomen

6 aug , 2018  

Donderdag 5 juli jl. is de overname van Doppio Espresso Den Bosch gevierd. Ondernemer Roel Castelijns nodigde iedereen uit om de heerlijke koffie in Italiaanse sferen van Doppio te komen proeven. Met deze cappuccinodag wilden Roel en zijn team graag kennismaken en de harten van de Bosschenaren veroveren.

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft twee jaar geleden in het bourgondische Den Bosch een vestiging geopend. Nu ruim 2 jaar later is de espressobar overgenomen door Roel Castelijns en heeft hiermee een frisse start gemaakt. De goede koffie is hetzelfde gebleven, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Roel, de nieuwe Doppio franchisenemer, die ook al acht jaar het Douwe Egberts Café exploiteert in Den Bosch.

Doppio Espresso Den Bosch
Zeg je Den Bosch, dan zeg je Brabantse gezelligheid. Deze Brabantse gezelligheid, gecombineerd met Italiaanse passie, ambacht en assortiment ervaar je bij Doppio. Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher en het grote sfeerbeeld aan de muur roept een momentje “Italië” bij de gast op. Een moment van rust binnen, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Ontdek het zelf en ga eens langs bij Doppio Espresso aan de Visstraat, de levendige toegangsweg van het station naar het centrum.

Bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten van een lekkere kop koffie met een èchte Bossche Bol, tot rust te komen of te werken. Graag doen ze iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Doppio is een centrale plek in de buurt. Elke dag hebben ze 1 doel: mensen zich bijzonder laten voelen en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan.

Bron: DeNationaleFranchisegids.nl

 

, , , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.