Horeca, Koffie

Emma District Eindhoven krijgt een Doppio Espresso

20 aug , 2020  

Espressobarketen Doppio Espresso heeft aangekondigd per 1 juli een nieuwe vestiging te openen in Eindhoven. De nieuwe vestiging is te vinden in een van de meest nieuwe en spraakmakende winkelgebieden in de binnenstad van Eindhoven, het Emma District.

Met de opening van een nieuwe vestiging voor Doppio Espresso in het ‘nieuwe normaal tijdperk’. Naast de standaard richtlijnen, zoals anderhalve meter afstand, maximaal 30 personen binnen en een triage aan de deur, treft de espressobar extra maatregelen om ervoor te zorgen dat gasten zich veilig naar hun vestigingen kunnen begeven en dat de Doppio medewerkers op verantwoorde wijze hun werk kunnen uitoefenen. Extra getroffen maatregelen zijn o.a. vrijwillige registratie van gegevens door gasten, inzet van QR-codes om te bestellen en een aanpassing van het menu, alles om risico uit te sluiten en te helpen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Werken in deze vestiging?
Op dit moment zoeken ze nog mensen om deze vestiging te bemannen. Ze zoeken voor deze nieuwe espressobar fulltime en parttime allround bediening, baristi, afwashulpen en medewerkers, die passievol met food willen werken. Doppio Espresso Eindhoven is op zoek naar diegenen, die blij worden van gelukkige gasten! We bieden jou de kans je één te voelen met ons team om samen Doppio Espresso naar de top in Eindhoven te brengen. Meer info vind je hier >>

Bron: DeNationaleFranchiseGids.nl

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.