Horeca, Koffie

Red Dot Award voor Animo OptiMe

2 apr , 2019  

Animo heeft voor het tweede jaar op rij de prestigieuze Red Dot Award gewonnen. Waar vorig jaar de ComBi-line met deze designprijs werd onderscheiden, viel dit jaar de compacte en volledig personaliseerbare OptiMe in de prijzen. Deze award is een extra bevestiging van Animo’s hoogstaande kwaliteit als designontwerper.

DE prijs voor design en innovatie
De Red Dot Award is een van ‘s wereld grootste ontwerpwedstrijden en de award staat voor internationale bekroning van een uitstekende ontwerpkwaliteit. Animo ontvangt de erkenning voor hun nieuwste professionele koffiemachine; OptiMe. OptiMe brengt de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten, in een compacte machine met prijswinnend ontwerp. OptiMe is volledig te personaliseren met verschillende materialen, kleuren, add-ons, OptiLight LED-verlichting, display-achtergronden en (commerciële) berichten op het scherm – voor, tijdens en na het zetproces. Met een aanbevolen dagelijkse output tot 125 kopjes per dag is de OptiMe ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen smaak willen laten zien.

“De Red Dot Award is een van de meest prestigieuze design-awards ter wereld, dus we zijn erg blij met deze erkenning. OptiMe is ontstaan uit een combinatie van onze passie voor koffie en voor mooie ontwerpen, en het is geweldig dat dit gewaardeerd wordt,” aldus Reinder Schortinghuis, managing director van Animo.

Prijswinnende ontwerpen
Deze Red Dot award is voor Animo, na de winst van de ComBi-Line vorig jaar, de tweede op rij. Ook binnen de Opti-reeks van koffiemachines is het niet de eerste erkenning; OptiMe’s grote broer, de OptiBean Touch ontving eerder dit jaar de iF Design award en was genomineerd voor de German Design award 2019.

Schortinghuis: “Dat we meerdere ontwerpprijzen winnen, toegekend door verschillende jury’s, laat zien dat we onze naam als productdesigners gevestigd hebben. Daar zijn we erg trots op.

OptiMe: GENIETEN VAN KOFFIE NIEUWE STIJL
Perfecte koffie begint met een perfecte machine. Maar als de machine ook nog precies jouw stijl heeft, is er echt sprake van een smaaksensatie. OptiMe brengt de kwaliteit die je van Animo kunt verwachten, in een compacte machine die volledig is aan te passen naar elke stijl. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke en duurzame koffiemachine die perfect bij je past. Want goede smaak gaat niet alleen om wat je proeft.

Meer informatie over Animo en OptiMe

Meer informatie over Red Dot

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.