Koffie

Kaldi Mobiel van start in Uden

31 aug , 2017  

Per 1 september gaat Kaldi Mobiel van start in Uden. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Monique van Dinther gaat in de regio Uden als franchisenemer aan de slag. Van Dinther ziet veel mogelijkheden in de regio en zij is blij dat zij klanten mag gaan voorzien van een goede kop koffie en of thee.

De Mobiel zal op veel verschillende plekken te ontdekken zijn, ingehuurd danwel op eigen initiatief daar staande. In de binnenstad, concerten, evenementen en lokale activiteiten. Bedoeling van het concept is om koffie naar de mensen te brengen en ze hoogstaande koffie te laten beleven. Dat dit voor veel enthousiasme zorgt blijkt wel uit de vele aanvragen voor het inhuren van een Kaldi Mobiel. Klanten als Autovisie/de Telegraaf, meubelgigant Piet Klerkx en sportmerk O’Neill maken bijvoorbeeld regelmatig gebruik van de diensten van Kaldi Mobiel.

Meest voorkomende respons is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt. Nietsvermoedend op straat het perfecte kopje koffie tegen het lijf lopen, het kan u tegenwoordig zo maar overkomen.

Meer informatie over het Kaldi Mobiel concept of het inhuren van een mobiele koffiebar is te vinden op www.kaldimobiel.nl.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.