Horeca, Koffie

Illy Espressamente Amsterdam

23 okt , 2015   Gallery

Het project espressamente illy is ontstaan uit illy’s wens om authentieke Italiaanse koffie wereldwijd aan te bieden in de traditionele sfeer van de Italiaanse koffiebars. Een ambitieus doel. Het gaat hierbij immers niet alleen om de omgeving, maar ook om waarden als ‘mooi’ en ‘goed’, om competentie, ervaring en het constante streven naar perfectie; allemaal volgens het dna van illy.

​Zo zijn hoogstaande fast food plekken gecreëerd waar alle producten van illy verkrijgbaar zijn: op de best denkbare manier en met de beste service. De constante opleiding van de koffietelers aan de Università del caffè en het kwaliteitssysteem van illy staan hiervoor garant.

Inmiddels zijn er meer dan 160 espressamente illy vestigingen in de grootste steden van 34 landen: op luchthavens, in drukke uitgaansstraten, in chique winkelcentra en in musea. Altijd op plekken vol cultuur en hartstocht.

Espressamente illy is een unieke plek om unieke koffie te proeven; een internationale keten van modern design, waar de unieke illy espresso gecombineerd wordt met een selectie van typisch Italiaanse gerechten en alle producten uit de wereld van illy. Wie het genot van een uitstekende espresso wil (her)ontdekken, kan dit doen in een gastvrije omgeving vol smaak, stijl en perfectie.

Op donderdag 22 oktober opende de eerste espressamente illy in Amsterdam haar deuren recht tegenover Amsterdam Centraal Station.

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.