Horeca, Koffie

Illy Batavia Stad

19 sep , 2016  

Dit weekend opende een tweede Nederlandse illy vestiging, illy Caffè in Batavia Stad Fashion Outlet te Lelystad. Deze nieuwe locatie van illy biedt de sfeer van de welbekende Italiaanse koffiebars. Iconische elementen van het merk spelen een hoofdrol in het design van de nieuwe vestiging; het bekende logo, de kleuren wit en rood, wit porselein en warm eikenhout.

De nieuwe vestiging is een waardevolle aanvulling op het F&B aanbod van Batavia Stad Fashion Outlet. illy Caffè biedt het grootste terras van Batavia Stad Fashion Outlet waar, ook tijdens de koudere dagen, het gehele jaar door gebruik van kan worden gemaakt. Te midden van een scala aan luxe winkels biedt het grote terras de ultieme uitvalsbasis voor een koffiemoment.

illy Caffè in Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke plek om unieke koffie te proeven en te beleven; een internationale keten van modern design, waar de unieke illy espresso gecombineerd wordt met een selectie van typische Italiaanse lekkernijen zoals ambachtelijk schepijs en huisgemaakte tiramisu. Wie het genot van een uitstekende espresso wil (her)ontdekken, kan dit doen in een gastvrije omgeving vol smaak, stijl en perfectie.

Adres:
Bataviaplein 256
8242 PN Lelystad

Openingstijden illy Caffè:
Weekdagen:          09:00 – 19:00
Weekend:              09:00 – 21:00

Openingstijden Batavia Stad Fashion Outlet:

Weekdagen:          10:00 – 18:00
Weekend:              10:00 – 20:00

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.