Koffie

Exclusieve ‘Rotterdam 1873’ koffie van Holland America Line

26 jan , 2019  

Voor velen begint de dag met een kop koffie. Vanaf nu kunnen gasten aan boord van schepen van Holland America Line genieten van een koffiemelange die in samenwerking met Beukenhorst Coffee USA exclusief gecreëerd is voor de premium rederij. De dependance van het Nederlandse koffiehuis Beukenhorst Koffie introduceerde samen met Holland America Line ‘Rotterdam 1873’, als eerbetoon aan de legendarische luxe van de rederij.

Rotterdam 1873, een rijke koffiemelange van de beste Indonesische en Zuid-Amerikaanse arabica-koffiebonen, is vernoemd naar de stad en het jaar waarin Holland America Line is opgericht. De koffie is overal aan boord verkrijgbaar. In het Explorations Cafe en het Grand Dutch Cafe kunnen reizigers een normale of cafeïnevrije zak bonen kopen om als souvenir mee naar huis te nemen.

Eerste cruisemaatschappij met eigen koffie
“Als een innovator op het gebied van premium-cruisen is Holland America Line continu op zoek naar het creëren van unieke ervaringen. We zijn verheugd om de eerste cruisemaatschappij te zijn die eigen koffie introduceert, waar gasten niet alleen aan boord van kunnen genieten, maar het ook mee naar huis kunnen nemen,” aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. “Met Rotterdam 1873 hebben we een luxe koffie gecreëerd, die alleen op onze schepen beschikbaar is en vanwege de rijke smaak en premiumkwaliteit geliefd zal zijn bij onze gasten.”

Rotterdam 1873 wordt vers en in kleine partijen geroosterd in het West Palm Beach-gebouw van Beukenhorst Coffee USA Inc. Al meer dan 20 jaar serveert Holland America Line uit Nederland geïmporteerde Beukenhorst Koffie in de Lido Market, Dining Room en op andere plekken aan boord.

Geweldige kans
“Beukenhorst Koffie werkt al vele jaren samen met Holland America Line en het was een geweldige kans om samen een gepersonaliseerde, premium koffie te creëren die slechts in kleine partijen geroosterd wordt,” aldus Hans Wiggemans, medeoprichter van Beukenhorst Coffee USA Inc. “We hopen dat gasten elke keer terugdenken aan hun Holland America cruise als zij thuis genieten van een kopje Rotterdam 1873 koffie.”

Nederlanders branden al koffie met kenmerkende melanges uit verschillende regio’s sinds de 16e eeuw. Men denkt dat arabica-koffie de eerste koffiesoort is die 500 jaar geleden in Arabië werd verbouwd. De Nederlanders brachten de boon van Arabië naar Java, tegenwoordig een wereldleider in koffieproductie.

Bron: Verkeersbureaus.info

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.