Horeca

Smart catering is de toekomst van bedrijfshoreca

12 apr , 2022  

De bedrijfscateraar New Fork speelt met hun smart catering in op blijvende hybride werkvormen. De bedrijfsexperimenten – het afgelopen jaar – in Rotterdam bleken levensvatbaar en trokken klanten als Coolblue en Deutsche Bank. Met de recente overnames van Amsterdamse cateringbedrijven betreedt New Fork vanaf april 2022 de Amsterdamse markt en zet daarmee de nieuwe standaard voor bedrijfshoreca: smart, hybride en flexibel.

Expansiedrift New Fork 
Sinds eind 2020 is de expansiedrift van het Rotterdamse bedrijf in een stroomversnelling geraakt. Na meerdere experimenten – gericht op hybride werken – in Rotterdam en de ondernemerslessen die daar zijn opgedaan, betreedt New Fork nu de Amsterdamse markt. Door de huidige en op hande zijnde overnames van Amsterdamse cateringbedrijven wil het bedrijf sneller een groter marktaandeel veroveren, want ze zijn er van bewust dat succes in Rotterdam geen garantie is voor succes in Amsterdam. Yorick van Baarsel: ‘door de overnames van Amsterdamse cateraars zetten we onszelf op voorsprong in de lanceringsfase.’ 
Hybirde werkvormen 
Met hun innovatieve methode kan het bedrijf flexibel inspelen op de sterk fluctuerende behoeftes binnen kantoren. Het cateringproces van New Fork is efficiënt, duurzaam en gericht op samenbrengen van flex- en kantoorwerkers. Co-founder van New Fork Yorick van Baarsel legt uit: ‘Elke medewerker bestelt ’s ochtends haar/zijn gezonde lunch – zonder e-nummers- via onze app en ‘s middags wordt de lunch op kantoor afgeleverd. Voedselverspilling is verleden tijd omdat men via de speciaal ontwikkelde cateringapp precies bestelt wat er die dag nodig is. 
Stad voor stad veroveren met smart catering 
De cateringsector is door corona behoorlijk veranderd en de experimenten in Rotterdam hebben – volgens New Fork – laten zien dat smart catering de toekomst is. Voor bedrijven verdwijnt het gedoe van een eigen bedrijfskeuken en -restaurant.  ‘De flexibiliteit, de gezonde, verse producten en de snelle levering zorgen ervoor dat nagenoeg alle nieuwe klanten voor langere tijd aanblijven. Wij lanceren nu in Amsterdam en zullen ook daar weer veel ondernemerslessen leren. Daarna gaan we Nederland stad voor stad veroveren met onze slimme smart catering concepten. Wij zijn klaar voor Amsterdam,’  Aldus Yorick van Baarsel, co-founder New Fork.

, , , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.