Koffie, Overig

Douwe Egberts Professional lanceert een complete koffiecorner voor op de werkvloer

15 sep , 2014  

Douwe Egberts Professional lanceert een complete koffiecorner voor op de werkvloer. Hiermee kunnen ondernemers eenvoudig een centrale en informele plek creëren waar medewerkers samen tot de beste ideeën komen. De complete koffiecorner bestaat uit een compact meubel en de vernieuwde Cafitesse Excellence Compact. Deze kleine, maar zeer veelzijdige machine combineert kwaliteit met variatie en gemak.

“Bij Douwe Egberts begrijpen we als geen ander dat koffie en thee goud waard zijn voor ondernemingen. Met onze nieuwe koffiecorner haal je veel meer in huis dan goede koffie en thee, je verbindt medewerkers met elkaar. Collega’s die normaal niet dagelijks met elkaar werken, komen elkaar hier tegen. Je geeft medewerkers de kans om op ongedwongen wijze samen te komen en elkaar te inspireren met ideeën en oplossingen. Dit is essentieel om innovatie en creativiteit op de werkvloer te stimuleren”, aldus Sander van der Linden, Marketing Director bij Douwe Egberts Professional.

Inspirerende koffiecorner
Als kantoormedewerkers niet achter hun bureau zitten, doen zij op kantoor de meeste inspiratie op bij de koffiecorner. Zo blijkt uit onderzoek van Panelwizard over inspiratie op de werkvloer in opdracht van Douwe Egberts Professional onder ruim 1.000 Nederlanders met een kantoorbaan. Alleen de geur van koffie werkt voor een derde al inspirerend. Gemiddeld brengen werknemers 15 minuten van hun werkdag door bij de koffiehoek.

Twee derde van de werkende Nederlanders geeft aan tijdens het werk regelmatig een koffiebreak nodig te hebben om inspiratie op te kunnen doen. Zelfs tijdens dit moment van ontspanning gaat het over werk. Want hoewel het laatste nieuws (42 procent) en de privésituatie (54 procent) populaire gespreksonderwerpen zijn, zijn de meeste conversaties bij de koffiecorner werkgerelateerd (65 procent).

de-inspiratie-large-01

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.