Koffie

Coffeelab-kiosk op tankstations

27 jan , 2016   Video

Barista Jeroen Veldkamp en zijn compagnons van Coffeelab in Eindhoven openen de komende weken op 3 onbemande tankstations in Nederland een Coffeelab-kiosk.

De eerste kiosk opent volgende week in Dordrecht en is onderdeel van een gloednieuw horecapaviljoen op een onbemand Esso-tankstation aan de Oranjelaan, daarna volgen Eindhoven en Velsen-Noord. “Een tijdje geleden werden wij benaderd door het moederbedrijf De Haan, dat zo’n 130 tankstations in heel Nederland runt,” vertelt Veldkamp aan Entree Magazine. “Bij meerdere onbemande tankstations in het land worden de komende tijd kleine, exclusieve horecapaviljoens geopend waar verse broodjes, olijven, bonbons, noten en cadeau-artikelen verkocht worden. De paviljoens gaan fungeren als een soort ontmoetingsplek voor buurtbewoners en als plek waar automobilisten die getankt hebben rustig kunnen lunchen.”

Koffiekwaliteit
Omdat De Haan zich wil onderscheiden in koffie werden Veldkamp en zijn compagnons benaderd om het koffieconcept te ontwikkelen. “Het komt erop neer dat wij een herkenbare Coffeelab-kiosk in het paviljoen hebben, die gerund wordt door personeel van De Haan. Om de kwaliteit van onze koffie te waarborgen hebben wij de werknemers getraind in koffiezetten, service, oprechte betrokkenheid, actieve verkoop en upselling. Als deze paviljoens een succes worden en Cofeelab aansluit bij de wensen van het publiek, wordt het concept waarschijnlijk wel uitgerold over heel Nederland. Zover kijk ik nog niet, maar het zou wel fantastisch zijn.”

Jeroen Veldkamp licht hierboven alvast een tipje van de sluier op in zijn (5oste!) vlog.

Bron: EntreeMagazine.nl – Rianne Snijder

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.