Horeca

Coffeelab Eindhoven in Centraal Station

25 aug , 2020  

Na het sluiten van de Coffeelab locatie in het oude VVV gebouw in april, waren de eigenaren natuurlijk op zoek naar een nieuwe locatie in de stad waar het allemaal begon. Deze locatie hebben ze nu gevonden in de oude stationsrestauratie boven de hal van Eindhoven Centraal.

In het Eindhovens Dagblad vertellen eigenaren Jeroen Veldkamp en Jan-Willem van der Aa:

,,Deze iconische plek moet dan weer de huiskamer van de stad worden”, aldus Jeroen Veldkamp van Coffeelab. De horecazaak in de hal van Eindhoven Centraal stond leeg sinds maart. Het papiertje op de deur meldt nog dat De Restauratie op 1 juli weer opengaat, maar dat is niet gelukt. Coffeelab neemt het nu over. De eigenaren Jan-Willem van der Aa, Rob Bongers en Veldkamp realiseren zich dat het niet makkelijk is om bezoekers de trap op te krijgen. ,,Dat is wel een dingetje. Maar we geloven erin dat we ze kunnen verleiden om naar boven te komen, zeven dagen per week van 8.00 tot 20.00 uur.”, aldus Van der Aa.

Coffeelab Eindhoven zal op 5 september haar deuren openen. Naast deze nieuwe locatie is er ook een Coffeelab Den Bosch, Coffeelab StrijpS, Coffeelab Nijmegen en Coffeelab Breda.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.