Horeca, Koffie

Alpro Coconut

16 jan , 2015   Video

Deze week lanceerde Alpro haar nieuwste innovatie voor de foodservicemarkt op de Horecava. Tijdens een workshop door barista Merijn Gijsbers maakten de belangstellenden kennis met Alpro Coconut ‘For Professionals’, een plantaardige variatie op opschuimmelk met een subtiele kokossmaak. Met Alpro Coconut ‘For Professionals’ biedt Alpro horecaondernemers en barista’s de mogelijkheid om hun koffiespecialiteiten verder uit te breiden. Met deze plantaardige variatie op opschuimmelk speelt Alpro in op de vraag van consumenten om buitenshuis nieuwe, verrassende smaken te ontdekken.

Alpro Coconut ‘For Professionals’ heeft een subtiele kokossmaak en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffie. Deze plantaardige variatie op opschuimmelk is zowel te gebruiken in warme dranken (zoals latte’s en cappuccino’s) en koude dranken (zoals iced coffees en smoothies). Doordat het stevige, glanzende microfoam lang blijft staan is Alpro’s nieuwste product gemakkelijk en uitstekend te gebruiken voor latte art. “Het fijne aan dit product is dat het echt ontwikkeld is voor de barista. Door de optimale verhouding eiwitten en vetten krijg je een constante schuimlaag. Qua smaak vind ik de kokos ook heel prettig combineren met koffie. De subtiele kokossmaak proef je terug, zonder dat het gaat overheersen”, aldus barista Merijn Gijsbers. Alpro Coconut ‘For Professionals’ is 100% plantaardig en vrij van dierlijke vetten. Deze variatie op opschuimmelk is licht verteerbaar doordat het van nature lactosevrij is. Ten slotte bevat dit plantaardige product geen zuivel, gluten en tarwe. Dit maakt het product ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, en in elk seizoen. Alpro Coconut ‘For Professionals’ is verkrijgbaar in een literverpakking en is lang houdbaar.

Momenteel is Alpro Coconut ‘For Professionals’ o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Zegro Rotterdam en vestigingen van Sligro en Hanos. Voor meer informatie zie de website van Alpro.

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.