Horeca, melk, Partners

Lattiz voor het perfecte melkschuim

12 okt , 2018  

Eén derde van alle koffie die besteld wordt in de horeca, is een cappuccino of latte macchiato. Melkvarianten zijn nog steeds razend populair. Dé oplossing om aan de grote vraag naar melkschuim te voldoen is de Lattiz melkschuimmachine. De Lattiz is speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Met één druk op de knop schuimt de machine in een constante kwaliteit melk op. Doordat er gebruik gemaakt wordt van een nieuwe techniek én doordat er gebruik gemaakt wordt van echte melk bent u verzekerd van een perfect egaal, crèmige melkschuim.

Lattiz melkschuimmachine
FrieslandCampina heeft de Lattiz machine bedacht en het werkt geweldig. Er gaat een pak echte melk in, een zogenaamde bag-in-box en deze wordt op een bepaalde manier geschuimd en verwarmd. Terwijl de barista de espresso klaarmaakt. Kan tegelijkertijd de melk doorlopen. Op deze manier kun je zo’n 6 cappuccino’s in een minuut klaarmaken. Wat ook erg mooi is aan de Lattiz, je kunt de dikte van het melkschuim zelf bepalen per soort variant. Dus wil je de cappuccinomelk iets dunner, zodat deze nog geschikt is voor je latte kunsten dan kan dat, of je latte macchiato melk iets dikker zodat deze minder snel vermengt met je espresso dan kan dat ook.

Lattiz bag-in-box
De Lattiz melk zit in een doos met daarin een zak van 4 liter melk. Deze Lattiz bag-in-box gaat in zijn geheel in de Lattiz machine. De aanwijzingen op de doos spreken voor zich. Na het plaatsen van de Lattiz bag-in-box geeft de machine automatisch het aantal houdbaarheidsdagen aan. Bij een nieuw pak melk is dit 10 dagen. Met een pak melk maakt u 140 cappuccino’s. Wordt het melkschuim op een gegeven moment grof en de bellen groot, dan is een teken dat het melkpak op is. Het vervangen kost slechts een paar tellen. Wel vraagt de machine af een toe om te spoelen, zo ook direct na het plaatsen van een nieuw pak Lattiz melk. Druk daarvoor op de spoelknop en na enkele seconden kunt u de machine weer gebruiken.

Lattiz: Beste keus melkschuim voor Horeca
Heeft u een horeca en wilt u naast snelheid in het uitserveren bovendien een constante kwaliteit in melkschuim? Dan is de Lattiz melkschuimmachine op dit moment de beste keus. Een prima combinatie naast een half automatische espressomachine. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen aan de Lattiz. Het melkschuim is altijd van constante kwaliteit en het maken van cappuccino en latte macchiato wordt voor alle personeelsleden mogelijk. Daardoor wordt elke cappuccino een traktatie die smaakt naar meer. De Lattiz machine koopt u voordelig bij Fleur de Café.

Alle voordelen van een Lattiz melkopschuimer op een rijtje:

  • Aanbiedingsprijs bij Fleur de Café
  • Inclusief een waterfilter
  • Inclusief 1 jaar full service contract.
  • Binnen enkele seconden is uw melk opgeschuimd.
  • De kwaliteit van het melkschuim is altijd constant en uitstekend.
  • Geen contact tussen machine en product. Optimale hygiëne. Geen extra reiniging nodig.
  • Lattiz melkopschuimer heeft een energie label AAA.
  • Na opening is de melk 10 dagen in de machine houdbaar.

, , , , , , , , ,

By



Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.