melk

Lancering Alpro Oat ‘For Professionals’

21 jun , 2018  

De ‘For Professionals’-range van Alpro wordt uitgebreid met een haverdrink, Alpro Oat ‘For Professionals’. Ontwikkeld voor kritische barista’s en koffieliefhebbers. De drink voegt met een neutrale, subtiele smaak, een uitstekende opschuimbaarheid en een biologisch keurmerk de veelgevraagde variatie toe aan het plantaardige aanbod in koffiebars en horecazaken.

Na de introducties van Alpro Soya, Almond en Coconut ‘For Professionals’ is het nu de beurt aan de langverwachte haverdrink. De vraag naar een opschuimbare drink die de smaak van koffie niet overheerst is groot. Alpro nam de tijd om een drink te ontwikkelen die aan de eisen van barista’s en hun gasten voldoet en een zo laag mogelijke milieu-impact heeft.

Alpro Oat ‘For Professionals’ is de eerste biologische plantaardige drink die echt goed werkt voor barista’s. De drink is makkelijk op te schuimen en maakt verfijnd microfoam, geschikt voor het schenken van latte art-figuren. De nieuwe haverdrink heeft geen toegevoegde suikers en heeft bovendien een lager vetpercentage dan andere haverdrinks.

Met de haverdrink versterkt Alpro de voorkeurspositie in de Europese markt voor horeca. De ‘For Professionals’ drinks zijn perfect voor plantaardige koffiespecialiteiten, maar ook voor koude dranken, smoothies en shakes. Van guilty pleasures tot wellness lattes, Alpro Oat ‘For Professionals’ zal snel tot de favorieten horen.

Verkrijgbaar vanaf 20 juni 2018 via horecagroothandels

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.