Horeca, Koffie, Partners

10 Jarig jubileum voor groothandel Fleur de Café

10 sep , 2018  

Het Deventer bedrijf Fleur de Café viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. De horeca groothandel is bekend geworden met de introductie van een horecaconcept voor losse thee. Inmiddels heeft het bedrijf een eigen theemelangeerderij en is het bovendien uitgegroeid tot een van de energiezuinigste en modernste koffiebranderijen van Europa met een Loring S70 Peregrine als laatste aankoop. Daarnaast levert Fleur de Cafe alles wat met koffie te maken heeft van winkel koffiebranders tot espressomachines. Het 10 jarig bestaan wordt gevierd met een Open Dag op zaterdag 6 oktober van 11-15.00 uur.

De eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen belangstellenden graag uit voor een toer door het bedrijf. Er zijn demonstraties als koffiebranden en theemelangeren maar ook van machineonderhoud en latte art. De gehele dag zal in het teken staan van alle facetten die Fleur de Cafe te bieden heeft en is bedoeld voor alle belangstellenden.

Marc en Eugenie Steenhuis hebben 10 jaar geleden de stap gewaagd om als eerste groothandel losse thee te introduceren in de horeca. Inmiddels is Fleur de Café marktleider op het gebied van losse thee. Het bedrijf is van een tweemanszaak op een zolderkamer uitgegroeid tot een bedrijf met 14 werknemers en een bedrijfspand van meer dan 1000m2 gevestigd aan de Hamburgweg 10 in Deventer.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.