Horeca, Koffie

Coffeelab opent vestiging in Nijmegen

24 sep , 2019  

Na vestigingen in Eindhoven en Den Bosch, opent Coffeelab binnenkort haar deuren in Nijmegen. Mede-eigenaar en koffiepionier Jeroen Veldkamp schreef er het volgende over op Facebook:

CoffeeLab opent binnenkort ook in Nijmegen! En daar zijn we blij mee. Zelf vooral omdat Nijmegen en koffie voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een stad waar ik regelmatig naar toe ging en ga. O.a om al die koffiehelden aan het werk te zien die bij Café de Blonde Pater werken en werkten.

Binnenkort volgt meer nieuws…

Over CoffeeLab
Bij CoffeeLabUC vinden we goede koffie een vanzelfsprekendheid. Dé reden dat barista Jeroen Veldkamp en partners Rob Bongers en Jan Willem van der Aa in 2014 deze unieke koffiebar realiseerden. Bij CoffeeLabUC – gevestigd in het markante VVV-gebouw op het Stationsplein in Eindhoven – geniet je van de beste espresso en slow drip koffie. Door speelse latte art wordt een cappuccino een streling voor het oog. Liever een verse thee? U kunt uw eigen verse thee samenstellen uit diverse fruit en specerijen soorten. Uit het kleine baklab achter de bar komen dagelijks de lekkerste zelfgebakken taarten. Ook glutenvrij en zelfs vegan cheesecake. Maar we hebben ook de beste toast om goed, snel en vers te lunchen.

, , , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.