Thee

Steam Waverz, thee kunst

5 jan , 2017   Gallery

Steam Waverz presenteert haar nieuwe collectie! Plaats deze papieren kunstwerkjes op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Geniet van het betoverende schouwspel dat van elk kopje thee liefdevolle poëzie maakt.

Birds Tree & Warm Hearted & Cosy Couples & Holland & Spread Love
Eenvoudig, organisch en lieflijk. Zo ogen de Steam Waverz, die zijn ontworpen door Angeliek Caelen en geproduceerd in Nederland. Inmiddels zijn er vijf cadeauverpakkingen voor iedere feestelijk gedekte tafel en bij ieder servies is er wel een bijpassende Steam Waverz. Verras je gasten met dit rustgevende schouwspel en geniet van het samen zijn! Of creer met Steam Waverz een heerlijk zen momentje terwijl je thee de juiste smaak bereikt.

Herbruikbaar
Elke cadeauverpakking bestaat uit twee dessins in meerdere kleurstellingen en in totaal uit tien Steam Waverz. De waverz zijn gemaakt van dun en licht doorschijnend materiaal. Ze zijn herbruikbaar: maak ze na gebruik weer plat en de waverz zijn klaar voor de volgende voorstelling. Creëer een heerlijk, rustgevend moment tijdens het dagelijkse theeritueel of geef de Steam Waverz cadeau.

Steam Waverz
Het brein achter de Steam Waverz is Angeliek Caelen. Ze studeerde schilderkunst aan de Koninklijke Academie te Antwerpen en tekenen/ handvaardigheid aan de Lerarenopleiding te Sittard. Angeliek wilde iemand op een speciale manier bedanken. Daarom ontwikkelde ze de Steam Waverz en bijbehorende, unieke stoomtechniek. De collectie wordt binnenkort uitgebreid met nog meer sfeervolle blikvangers.

Kijk voor meer informatie op www.steamwaverz.nl

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.