Koffie, Partners

Proef de verschillen van koffie

28 mei , 2018  

Wanneer je van koffie houdt, wil je natuurlijk liever meer dan goedkope opties als oploskoffie of senseo. Je wilt nog meer genieten van jouw relaxmoment met een koffie van volle smaak en rijke aroma. Wat zijn dan goede kandidaten voor nog meer smaaksensatie?

Espresso
Je kunt heerlijk genieten van koffie gemaakt van verse koffiebonen. Wanneer je het pak al opent ben je verkocht en kan je niet wachten tot jouw kopje gevuld is. Probeer eens koffiebonen van Segafredo, je zult gegarandeerd genieten tot de laatste boon. Segafredo kenmerkt zich met een volle, krachtige smaak.

Nespresso
Met een Nespresso kan je ook heerlijke koffie maken, maar dan doe je dit met speciale Nespresso cups in een compact systeem. Wat je lekker vindt is altijd persoonlijk, maar een volwaardig systeem, eventueel met een barista, zal nog meer smaaksensatie kunnen geven. Daarbij zijn cups enorm duur als je het vergelijkt met koffiebonen uit een zak. Betaal je meer voor een grote machine, dan betaal je minder voor de koffie zelf.

Cappuccino
Verrijk je koffie met melk en een heerlijk melkschuimlaag, eventueel met een zacht laagje van suiker. Het geeft een zoetere, milde smaak. Ideaal voor een langer genietmoment.

Latte Macchiato
Deze koffie is wat vergelijkbaar met de cappuccino, een heerlijke combinatie met melk, waarop je nog wat extra cacaopoeder overheen strooit voor een lekker smaakje. Er wordt een klein stuk espresso aan toegevoegd, dit bakje is vooral erg mild dus.

Andere koffiecombinaties
Naast de bekende combinaties van koffie met smaakjes zijn er ook mindere bekende. Ga eens naar een goede koffiezaak en probeer eens diverse soorten uit. Wie weet vind je jouw nieuwe favoriete smaak.

Partnernieuws van Koffiecentrale.nl

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.