Partners

Kaldi on tour

13 apr , 2017  

Door flexibele arbeidscontracten en onzekere pensioenen kiezen we steeds meer voor het ondernemerschap. Daarnaast zijn we continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om onszelf te ontplooien. Deze zakelijke en psychologische ontwikkelingen, in combinatie met de behoefte om mee te liften op succes, maken franchise erg aantrekkelijk.

Groeiend aantal ondernemingen
Eind 2016 heeft Nederland alle records gebroken. Het aantal ondernemingen is met 3% gegroeid ten opzichte van 2015. Het aantal ondernemers onder de generatie Z steeg met 14%. Onder deze generatie geeft 55% overigens aan ooit een eigen onderneming te willen beginnen. Verder is er een lichte stijging van het aantal ondernemers onder de 40 jaar te zien. Ook neemt het aantal 50-plus ondernemers in 2016 met 6% toe ten opzichte van 2015. Een voorbeeld hiervan is de stijging in het aantal 50-plussers dat als zelfstandige start vanuit de WW. Volgens tv-presentator Cees Grimbergen solliciteren werkloze 50-plussers zich suf, ‘maar hebben ze geen schijn van kans op een baan’. Starten als zelfstandig ondernemer lijkt steeds meer de oplossing.

Stop met solliciteren, laat je informeren
Franchise is een relatief veilige manier van ondernemen omdat je meelift op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen de franchiseformule. Er zijn echter veel verschillen in franchiseformules qua strategieën, afspraken en financiën. Hierover bestaat veel onwetendheid. Een franchiseformule die je hier graag meer inzicht in wel geven is Kaldi koffie & thee. Kaldi organiseert daarom Kaldi on Tour informatiebijeenkomsten over het ondernemen binnen hun formule. Ben jij ondernemend en geïnteresseerd in koffie en thee of nog geheel oriënterend? De informatiebijeenkomsten zijn er voor iedereen en worden op de eerste en laatste vrijdag van de maand georganiseerd door heel Nederland.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.