Apparatuur, Horeca, Koffie, Partners

Animo presenteert de Combi-Line

23 okt , 2017  

Animo introduceert met trots de nieuwe ComBi-line. Deze koffiemachine zet filterkoffie van hoge kwaliteit voor wel 500 personen in een korte tijd. Nu met een modern design, verhoogde heet-water capaciteit (W-modellen) en led-verlichting in de containers.

Verder heeft de ComBi-line een capacitieve touch user interface voor het programmeren van de koffieinstellingen en verschillende grafische opties, bijvoorbeeld voor het tonen van het bedrijfslogo of het zetproces. ComBi-line is CB gecertificeerd -dus veilig in gebruik-, betrouwbaar en flexibel in elke situatie.

HOGE CAPACITEIT
De ComBi-line is uitgerust met een snelfilter systeem en behoudt de koffie in geïsoleerde containers die ook nog eens verhitten, zodat de koffie op perfecte temperatuur is bij uitgifte. De grootste machine heeft capaciteit van 1.280 kopjes koffie (160 liter) per uur. W-modellen hebben een extra heet-water uitgifte met een capaciteit tot wel 60 liter per uur.

PERSONALISEER UW KOFFIE
Een buffetopstelling of een aparte kan voor elke tafel? Wilt u ook andere warme dranken serveren, zoals thee? En is er ter plekke elektriciteit beschikbaar? De installaties kunnen geplaatst worden op een buffet, tafel of containers op een serveerwagen.

DUURZAME KWALITEIT
Animo machines zijn een duurzame investering in elk opzicht. De RVS behuizing is onverwoestbaar en ook nog eens volledig recyclebaar. De andere onderdelen zijn gemaakt van kwalitatief hoge en duurzame materialen. Animo houdt ook rekening met het energieverbruik. De wateruitgiftes en de dubbelwandige systemen zijn zeer goed geïsoleerd. En met de energie bespaar-modus komt alle energie in uw kopje koffie of thee terecht.

Animo ComBi-line is ontwikkeld voor professionals die niet alleen aan de verwachtingen van de gasten en klanten willen voldoen, maar deze ook willen overtreffen.

Voor meer informatie en de video’s zie: www.animo.eu/combi-line

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.