Horeca, Koffie

Vroem Vroem Koffie

15 okt , 2015  

De Haagse barista Jack Wong van Vroem Vroem Koffie houdt van aandacht blijkbaar. Na eerder al in het nieuws te zijn gekomen omdat hij zonder vergunning zijn piaggio voor het station van Den Haag-Ypenburg te hebben geparkeerd, lijkt hij zich nu wel héél erg te hebben laten inspireren door de naam en het logo van het in Brussel gevestigde Vroom Vroom Coffee.

Vroom Vroom Coffee is twee jaar geleden als merk gedeponeerd bij het Benelux office for intellectual property. De Haagse variant Vroem Vroem Koffie is volgens het bedrijf negen maanden daarna pas opgestart.

Inbreuk op het eigendomsrecht
De problemen lijken zich nu op te stapelen voor Wong. Want volgens het Brusselse bedrijf heeft de berichtgeving bij Omroep West over de vergunningsproblemen met de gemeente Den Haag ‘een negatieve impact op onze koffie truck’. Belgische klanten wezen het bedrijf op de negatieve berichtgeving.

Vroom Vroom Coffee heeft Wong inmiddels via verschillende sociale media aangeschreven op de inbreuk op het eigendomsrecht en de negatieve reclame die daarmee gepaard gaat. Maar de eigenaar van de Haagse rijdende koffiebar zou hier niet op hebben gereageerd en de correspondentie hebben geblokkeerd.

Concept, logo en slogan
Vroom Vroom Coffee laat overigens weten dat ze geen enkel probleem hebben met uitbaten van een mobiele koffie shop met een driewieler Piaggio. Maar niet met het concept, logo en slogan van het Brusselse bedrijf.

Bron: OmroepWest.nl

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.