Koffie

Kaldi Franchisenemers van het jaar

3 feb , 2016  

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Kaldi zijn traditiegetrouw de ‘Franchisenemers van het jaar’ bekend gemaakt. Een titel die binnen de organisatie erg op waarde wordt geschat.

Gabor en Wendy Ligtlee van Kaldi Den Haag wisten de titel, inclusief wisseltrofee en certificaat, voor 2015/16 in de wacht te slepen in de categorie winkels. Gabor en Wendy zijn een van de eerste franchisenemers bij Kaldi en zij zijn al jaren een begrip op de Haagsche Bluf in Den Haag.

In de categorie Mobiel laat Ger Haverkamp van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom zien een echt uithangbord te zijn voor Kaldi. Door het stijgende aantal opdrachten is hij in de gelegenheid geweest om dit jaar als eerste franchisenemer een tweede Kaldi Mobiel te beginnen, zodat hij op nog meer plekken het perfecte kopje koffie kan schenken.

Kaldi zoekt voor verschillende regio’s nog franchisenemers voor zowel de winkelformule als de Kaldi Mobiel tak. Heb je interesse of wil je meer informatie? Kijk dan op http://kaldi.nl/franchiseformules/.

kaldi

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.