Horeca, Koffie, Partners

Stem Kaldi Goes en Kaldi Deventer naar de Koffie Top 100 #koffietop100

10 aug , 2017  

Twee vestigingen van onze partner Kaldi, zijn door naar de volgende ronde van de Koffie Top 100! In de afgelopen periode is een vakjury bij een aantal vestigingen van Kaldi langs geweest om de koffies te beoordelen. Een zwarte koffie, een cappuccino en een espresso werden beoordeeld volgens het internationale systeem van de SCA (Specialty Coffee Assiociation) en kwamen goed uit de test. Op naar de tweede ronde…

De tweede ronde
Tijdens de tweede ronde van de Koffie Top 100 bezoeken mystery guests de top 125 uit de eerste ronde. Ook zij zullen de koffies beoordelen, en samen met de beoordelingen van de vakjury wordt vervolgens de ranglijst opgemaakt. De kwaliteit van de koffie is dit jaar nog meer het uitgangspunt geworden. “Ik ben blij dat de koffiekeuring het leeuwendeel van de ranglijst vormt. Kwalitatief hoogwaardige koffie, daar draait het om. Ik heb er vertrouwen in, evenals in de strijd om de publieksprijs”, aldus Herko Ubbink, eigenaar van Kaldi Deventer. Marco van Oosten, eigenaar van Kaldi Goes, voegt hier nog aan toe: “Het meedoen aan de Koffie Top 100 zorgt ervoor dat mijn kwaliteit van de koffie, espresso en cappuccino hoog blijft, het houd je alert”.

Wij doen ook mee met de publieksprijs!
Naast dat een officiële vakjury de zaken beoordeelt, mag ook jij je stem laten gelden! Ben jij een Kaldi fan, en vind je dat je bij hen de lekkerste koffie drinkt en koopt voor thuis?

Stem dan op Kaldi Deventer en Goes!

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.