Koffie

Starbucks bezorgservice

23 feb , 2015  

In november werd dit al gepresenteerd maar nu is het dan officieel: Starbucks is begonnen met een eigen bezorgservice. Dat heeft de wereldberoemde koffieboer bekend gemaakt in een persbericht.

Het bedrijf uit Seattle heeft een dienst gelanceerd waarbij ‘premium’ koffiebonen bij je thuis worden bezorgd. Klanten kunnen een maandabonnement bij het bedrijf afsluiten voor 24 dollar. Een jaar lang koffiebonen kost 288 dollar. Op dit moment is de bezorgdienst nog alleen in de Verenigde Staten beschikbaar, maar verwacht wordt dat bij succes de dienst al snel wordt uitgebreid naar Azië en daarna de rest van de wereld.

De bestellingen worden bezorgt vanuit de pas geopende winkels die het bedrijf ‘The Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room’ noemt. In deze nieuwe vestigingen van Starbucks draait alles om koffiebonen en het proces van koffie maken.

Er werd al eerder gespeculeerd over een bezorgservice van Starbucks. Klanten zouden in de toekomst zelfs via een app koffie en andere producten kunnen bestellen bij de keten en deze thuis laten bezorgen.

Bron: Metronieuws.nl

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.