Horeca, Koffie, Partners

Red Dot Award voor Animo’s Combi-Line

17 apr , 2018  

Na het binnenslepen van de iF Design Award voor de OptiBean Touch is de nieuwe ComBi-line van Animo nu onderscheiden met de Red Dot Award. Dit is een van de meest prestigieuze ontwerpprijzen ter wereld. Er wordt vooral waarde gehecht aan kwalitatief hoogstaand design.

Bij een proces dat enkele dagen in beslag nam, hebben 40 experts meer dan 6300 objecten beoordeeld afkomstig van bureaus, ontwerpers en bedrijven uit ca. 59 deelnemende landen. De criteria omvatten:
innovatiegraad, functionaliteit, kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid.

Enkel de producten die door hun uitstekende ontwerpkwaliteit overtuigen, worden bekroond met de Red Dot Award. Het nieuwe moderne ontwerp van de ComBi-line van Animo voldoet aan deze strenge eis. Het apparaat combineert hoge kwaliteitskoffie met gebruiksvriendelijkheid en een onderscheidend design.

“Goede smaak gaat niet alleen om koffie. Het design van onze producten vervult een sleutelrol in het ontwikkelproces. Het winnen van deze prijs is een positieve bevestiging van ons streven; het vervaardigen van stijlvolle en duurzame koffiemachines die gezien mogen worden, maar bovenal aansluiten op de wensen van onze klanten”, aldus Reinder Schortinghuis, directeur van Animo.

ComBi-line: simpel, snel en betrouwbaar!
Perfecte koffie hoeft niet per se per kop gezet te worden; dat kan ook in grote hoeveelheden. Met de koffiemachine ComBi-line kun je in korte tijd grote hoeveelheden verse filterkoffie zetten. Hij is betrouwbaar en flexibel in elke mogelijke situatie, zoals in hotels, theaters, verzorgingstehuizen, kantoren of ontbijtruimtes. De grootste combinatie heeft een capaciteit van 1.280 kopjes (160 liter) per uur!

Een ComBi-line bestaat uit een combinatie van een waterkoker met een of twee containers (5, 10 of 20 liter). Deze gebruiksvriendelijke koffiezetinstallaties voor grote hoeveelheden kunnen geplaatst worden op een buffet, tafel of serveerwagen.

Meer informatie over Animo: Animo.eu

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.