Koffie, Partners, Thee

Oprichter Kaldi Koffie & Thee wint European Coffee Award 2017

24 nov , 2017  

Tijdens het European Coffee Awards & Galadiner op 21 november mocht Hans Tietema, oprichter van Kaldi koffie & thee, de prestigieuze prijs in ontvangst nemen voor Outstanding contribution to the European Coffee Industry. In het kader van het European Coffee Symposium, dat plaatsvindt van 20-22 november 2017 te Warschau, overhandigde Jeffrey Young, directeur van Allegra, deze fantastische prijs.

Erkenning en promotie van respectabele spelers in koffiesector
De European Coffee Awards zijn de meest vooraanstaande prijzen in de Europese koffie- en food-to-go markt. In het jubileumjaar van het koffiesymposium wordt er, middels deze prijzen, extra nadruk gelegd op de erkenning en promotie van de bedrijfs- en individuele uitmuntendheid in de hele sector. Meer dan 10.000 executives hebben hun stem uitgebracht en de winnaars zijn gekozen door mensen werkzaam in de koffie- en food-industrie, wat deze Awards binnen het vakgebied zo toonaangevend maken.

Uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie industrie
Hans Tietema is enorm blij en vereerd dat hij als enige Nederlander deze Europese Award in handen kreeg: “Wat een geweldige avond! Ik ben onwijs trots dat ik als oprichter van Kaldi, tijdens het tiende Europese koffiesymposium, de prijs voor het leveren van een uitzonderlijke bijdrage aan de Europese koffie industrie mocht ontvangen. Ik wil mijn speciale dank uitspreken aan het hele team en alle franchisenemers van Kaldi. Dat we als koffieketen deze prijs hebben gekregen, is voor ons een beloning voor al onze inzet en een bewijs dat we als professionals bestempeld worden. Het is een enorme motivatie om door te gaan met het ontdekken en maken van fantastische koffies en ons verder te ontwikkelen in koffieland. Kaldi wil jou graag meenemen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef het. En bovenal: geniet!”.

Kaldi groeit
Het plan van Kaldi begon allemaal met een potje zaalvoetbal en via-via ging de deur naar de koffiewereld open. Een uniek horeca-retail concept was geboren. Nu, 17 jaar verder, is de franchiseformule 30 vestigingen en 11 mobiele espressobars rijker, verspreid over geheel Nederland. Hiermee staat Kaldi in de top 5 van de grootste aanbieders op het gebied van kwaliteitskoffie en -thee in Nederland.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.