Horeca, Koffie

Nieuwe Starbucks geopend in Avans Hogeschool Breda

15 feb , 2017  

Op de Avans Hogeschool in Breda is een nieuwe Starbucks geopend. Het is het tweede koffiecafé van de Amerikaanse koffieformule op een Avans Hogeschool, na die in Den Bosch.

De opening van de nieuwe Starbucks wordt deze week gevierd met 40 procent korting op de koffie en andere producten. Op de Avans in Bredawerd al langer Starbucks koffie geschonken in het Grand Café van de Hogeschool. Volgens cateraar Eurest werkte de combinatie van een Grand Café met een koffiebar echter niet goed en was dit de reden op de Hogeschool een nieuwe zelfstandige Starbucks te ontwikkelen. De nieuwe locatie naast de copyshop biedt een ‘to go’ invulling van Starbucks met een minder groot koffie-aanbod in vergelijking met grotestadslocaties. Naast koffie kunnen studenten in de Starbucks op Hogeschool Breda ook terecht voor onder meer bananenbrood, carrotcakejes, brownies en een cheesecake van witte chocolade gemaakt door de Bredase bakker Karlijn van Iersel.

Den Bosch
Op de Avans Hogeschool in Den Bosch opende afgelopen augustus ook een Starbuckscorner. Hierkunnen studenten in de entreehal tussen het Grand Café en de Studenten Informatie Balie terecht voor cappuccino’s, latte macchiato’s, Tazo Teas en filterkoffie. Net als in Breda is ook hier het assortiment kleinerdan bij reguliere vestigingen in Nederland. Daar staat tegenover dat de koffie op de Avans tien procentgoedkoper is dan in andere locaties van Starbucks.

Bron: Foodclicks

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.