Koffie

Nieuwe partner: Espressokopen.nl

1 dec , 2016  

EspressoKopen.nl is een webshop gericht op de verkoop van koffiebonen en aanverwante zaken.  Wij richten ons specifiek op mensen die koffiebonen willen kopen voor hun volautomaat; dit zijn veelal bedrijven en particulieren die een goede kwaliteitskoffie erg kunnen waarderen. EspressoKopen.nl is ontstaan uit een koffieblog/vergelijkingswebsite. De webshop bestaat inmiddels bijna een jaar. Hiervoor was de site een blog/vergelijkingswebsite over espresso.

EspressoKopen.nl is gevestigd in Meppel. Ons team bestaat uit 3 personen. Omdat wij kleinschalig zijn kunnen wij een hoog serviceniveau leveren dat helemaal is toegespitst op de persoonlijke wensen van de klant. Wij hebben goede productinformatie en een ruime keuze aan koffiebonen. Of je nu een gewoon bakkie koffie wilt zetten om lekker bij wakker te worden, een cappuccino om heerlijk van te genieten of een verfrissend kopje sterke espresso, je vindt het bij EspressoKopen.nl .

We leveren vanuit eigen voorraad, dus de klant heeft zijn of haar bestelling de volgende dag al in huis. Wat ons ook onderscheidt van andere webshops is dat wij ons primair richten op klanten die beschikken over een volautomaat. Zo vind je bij ons geen Senseo- of Nespresso-producten.

Een koffie die bij ons erg goed verkoopt is de Lavazza Qualita Rossa. Deze bevat overwegend robusta koffiebonen, waardoor hij heerlijk pittig smaakt. Ben je op zoek naar iets sterkers, dan is de Lavazza Qualita Oro (voor liefhebbers van zwarte koffie) een goede keuze. Zoek je koffiebonen voor een goede espresso, dan is de Segafredo Espresso Casa een geschikte optie. Voor een heerlijke caffé crema is de Segafredo Selezione Crema een aanrader.

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.