Koffie

Nespresso opent nieuwe boutique in Den Bosch

1 jun , 2016  

Koffiemerk Nespresso breidt het aantal Boutiques fors uit en richt zich hierbij op het zuiden van Nederland. In dit kader opent zaterdag 28 mei de veertiende Nespresso Boutique in Den Bosch.

Om beter in te spelen op de toenemende vraag naar hoge kwaliteit koffie, is Nespresso haar Boutique netwerk fors aan het uitbreiden. Nespresso opende vorig jaar al Boutiques in Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam en Rotterdam. Dit jaar ligt de nadruk op Noord-Brabant. Na de opening van de Nespresso Boutique in Eindhoven eerder dit jaar, komt met de huidige Boutique opening in Den Bosch het totaal aantal zelfstandige Boutiques in Nederland op veertien.

Wereld
“Als klanten onze Boutique binnenkomen, dan willen we dat ze zich echt in de wereld van Nespresso begeven”, zegt Mark Ruijgrok, algemeen directeur Nespresso Nederland. “Een eigen Nespresso Boutique geeft ons de mogelijkheid om deze optimale koffiebeleving en service te bieden. Klanten kunnen inspiratie opdoen over welk van de 23 Grands Crus het beste bij hen past en meer leren over de herkomst van de koffie”. Zo biedt Nespresso in de meeste Boutiques gratis verschillende Masterclasses aan. Klanten kunnen zelf alles leren over smaak en kwaliteit van koffie.
De nieuwe Nespresso Boutique aan de Kerkstraat in Den Bosch heeft een oppervlak van 105 m2. Het Zwitserse bedrijf Nespresso is actief in 64 landen en heeft meer dan 12.000 werknemers in dienst. In 2015 opereerde Nespresso in een wereldwijd retailnetwerk van meer dan 450 exclusieve Boutiques.

Bron: Nespresso/@FoodClicks

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.