Koffie

Kika Buhrmann nieuwe directeur Nespresso Nederland

30 mrt , 2023  

Vanaf 1 april start Kika Buhrmann als nieuwe algemeen directeur bij Nespresso Nederland. Buhrmann maakt sinds 2008 in verschillende markten en functies carrière bij Nespresso. Gestart als B2C Channel Manager in Spanje en tot voor kort Vice President B2B & B2C Sales in Amerika, zal ze nu met haar diepgaande Nespresso-kennis leidinggeven over Nespresso Nederland. Ze volgt Daniel Schneider op, die deze functie de afgelopen vijf jaar heeft vervuld.

Buhrmann: “Met veel trots en energie start ik aan deze functie. Koffie is in Nederland echt onderdeel van onze cultuur en nieuwe trends zorgen voor een dynamische markt. De focus van Nespresso Nederland ligt op het creëren van unieke koffiebelevingen voor onze consumenten. Door middel van duurzaam ondernemen kijken we continue hoe we een positieve impact op de lokale koffie-communities kunnen versterken. Persoonlijk wil ik mensen om mij heen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en om vanuit intrinsieke doelen te werken. Gelukkig sluit dit goed aan bij de bedrijfscultuur van Nespresso.”

Duurzaamheid staat bij Buhrmann hoog in het vaandel en dat sluit feilloos aan bij het bedrijf: “Het duurzaamheidsprogramma van Nespresso is de kern van ons bedrijf. Bij elke beslissing die wij nemen, kijken wij naar het effect op onze waardeketen en op onze planeet: in plaats van ons te richten op de makkelijke keuze, gaan wij voor de juiste keuze. Deze keuzes zijn bijvoorbeeld goed zichtbaar in ons nieuwe flagship boutique concept. Op 5 april wordt deze in Amsterdam gelanceerd en we zijn trots op de duurzame initiatieven die zich hier uiten, van het interieur tot de live Recycling Corner. Het kunnen bieden van persoonlijke en menselijke ervaringen maakt het verhaal compleet.”

Al 15 jaar timmert Buhrmann stevig aan de weg binnen Nespresso. Ze kijkt terug op een progressieve carrière bij en sterke toewijding aan het koffiemerk. Ze trad in dienst in Spanje en mag inmiddels vele markten afvinken, van Zwitserland tot Amerika. Dat ze nu naar Amsterdam terugkeert voelt als thuiskomen. Met haar inclusieve en inspirerende leiderschap, haar resultaatgerichte mentaliteit gericht op strategie en uitvoering, gekoppeld aan haar diepgaande Nespresso-kennis, is Buhrmann de aangewezen persoon om Nespresso Nederland succesvol te leiden.

, , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.