Horeca, Koffie

Milk Mate Barista

23 sep , 2015   Gallery

Efficiëntie, accuratesse, hygiëne én duurzaamheid – de kwaliteiten waarmee de Barista Milk Mate nu de Nederlandse en Belgische koffiewereld vernieuwt. Met maar één druk op de knop pompt dit automatische melktapsystem precies de juiste hoeveelheid melk in de pitcher ten behoeve van volmaakte melkschuim voor Cappuccino, Latte & Co..

Nauwgezet gedoseerde melk stelt een barista in staat om melkkoffievariaties te bereiden met melkschuim van constant hoge kwaliteit. Zo bespaart de Barista Milk Mate werkhandelingen alsmede tijd en draagt tevens bij aan een beter eindproduct. Het werkproces wordt secuurder en schoner, geen verspilling van en geknoei met melk. Dankzij de handige lekbak met kannenspoeler werkt de barista altijd aan een nette werkblad met hygiënische, koud gespoelde pitchers.

Een Barista Milk Mate wordt bovendien gecombineerd met gekoelde melkreservoirs, waardoor kleine melkpakken met daarbij veel afval overbodig worden. De eenvoudige bediening maakt haar geschikt voor zowel professionals, als voor een zelfbedieningsomgeving.

Achtergrond: Oostenrijkers léven koffie. Zo ontstond er in het land van Cappuccino en Wiener Melange het idee van een snelle, schone én duurzame oplossing voor melkkoffies: een automatisch, secuur melkpompsysteem.

Handige software maakt het mogelijk om de drie verschillende hoeveelheden op het gebruiksvriendelijke touchscreen individueel bij te stellen, de vierde portietoets is voor een handmatige dosering. Zo kan er voor iedere melkkoffievariatie en voor alle soorten en maten servies nauwgezet melk worden uitgeschonken. Voorts worden alle uitgiftes bijgehouden.

De dubbele Barista Milk Mate (“Twin Milk Mate”) kan bovendien met twee soorten melk werken en sluit daarmee nóg beter aan op de wensen en behoeftes van klanten. Met haar compacte constructie van 390 mm bij 240 mm is de Barista Milk Mate geschikt voor inbouw in een bestaande bar. Mobile units bieden echter de mogelijkheid om de barista ook op andere opdrachtlocaties te vergezellen. Trouwens, dit automatische melktapsysteem kan evenzo goed worden gebruikt voor een nauwkeurige toebereiding van milkshakes.

Nieuwsgierig geworden naar de Barista Milk Mate en naar de mogelijkheden voor uw Coffeebar of restaurant? Kijk op www.milkmate.nl of neem vrijblijvend contact op met FlexCafé, distributeur voor Nederland & België, via +31 70 3472323 of info@milkmate.nl.

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.