Horeca, Koffie

Man Met Bril Koffie wint AD Koffietest

26 okt , 2015  

Man Met Bril Koffie van Paul Sharo in Rotterdam heeft de jaarlijkse koffietest van het Algemeen Dagblad gewonnen. Het is voor het tweede jaar op rij dat een zaak uit die stad wint.

Man met Bril wint AD koffietest
Vorig jaar won Urban Espresso Bar van Jo McCambridge de AD koffietest, dit jaar beoordeelde de jury van het AD de koffie van Man Met Bril als beste.

Net als in de Misset Koffie Top 100 (dit jaar gewonnen door De Blonde Pater in Nijmegen) proeft het AD-panel zwarte koffie, espresso en cappuccino, en prees die in Rotterdam met bewoordingen als ‘een rijke schakering aan smaken’, ‘zijdezacht melkschuim’, ‘meer dan voortreffelijk’ en ‘hoog smaakgehalte.’

Overigens deed Man Met Bril niet mee met de Misset Koffie Top 100. Waar het AD zelf kiest welke bedrijven ze beoordelen, werkt Misset Horeca op basis van inschrijving.

Man Met Bril is naast espressobar – met als pronkstuk een Slayer machine – ook brander. Met de Giesen W15 worden zo’n 80 horecazaken in Rotterdam voorzien van gebrande bonen. Eigenaar Paul Sharo wil alleen in Rotterdam leveren, alles moet bij wijze van spreken met de fiets kunnen. ‘Ik vind dat dit type ondernemerschap lokaal dient te zijn’, zegt hij in het AD. ‘Mijn principe is dat als ik voor een klant de snelweg op moet, ik hem niet aanneem.’

Bron: MissetHoreca.nl

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.