Horeca, Koffie

Illy, koffiesensatie en design

8 okt , 2015  

Kwaliteit en vakmanschap
De echte koffieliefhebber kent ongetwijfeld het Italiaanse merk Illy. Nu staat Italiaanse koffie al voor uitstekende smaak en kwaliteit, deze ondernemersfamilie claimt de ultieme koffiebeleving en -sensatie wanneer je van hun kopje koffie geniet. Illy koffie is van een zeer hoog kwaliteitsniveau en dat straalt het merk ook uit. Het wordt onder beschermde atmosfeer verpakt en dat zorgt er voor dat de smaak en houdbaarheid van de koffie altijd goed is. Illy koffie is waar vakmanschap met jarenlange expertise waarbij het concept altijd goed doordacht in de markt gezet is, zowel in de horeca als voor thuisgebruik.

illy-shotglasSmaak- en geursensatie
Illy koffie is voor thuis bij Koffiecentrale in verschillende variëteiten verkrijgbaar, van filtermaling tot de bekende Italiaanse specialiteit espresso. Alle koffiesoorten worden door Illy’s koffieproevers kritisch ingekocht en regelmatig geanalyseerd en beoordeeld. Zo ontstaat de ultieme gegarandeerde smaaksensatie. De koffie wordt gemaakt van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen welke van uitzonderlijke geteste kwaliteit zijn. Dit maakt de koffie zacht van aroma en licht van smaak met tonen van chocolade, honing, toast en caramel.

Italiaans design
Zoals het een echte Italiaan betaamt, wordt bij Illy ook aan de presentatie veel aandacht besteed. Met oog voor schoonheid en kunst ontwerpt men de verpakkingen van de koffie, maar ook aan accessoires zoals de bekende koffiekopjes. Deze mogen als design worden beschouwd en hebben hierin een status bereikt binnen de kunst- en museumwereld. Zo behoren de koffiekopjes tot de Illy Art Collection waarbij sinds 1992 al meer dan 100 kunstenaars een poging hebben gedaan om dit alledaagse gebruiksvoorwerp tot kunst te transformeren, en met succes.

(Koffiecentrale.nl is partner van deze website. Meer weten over dit partnerschap? Klik hier >)

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.