Koffie

Duurzame oplossing voor to-go koffiebekers

18 nov , 2019  

De to-go cultuur in Nederland wordt steeds groter. We zijn gewend om steeds meer zaken mee te nemen in bijvoorbeeld bekers. Hiermee groeit dus ook de vraag naar een milieuvriendelijke oplossing voor dergelijke producten.
Cupsz.nl introduceert daarom de dubbelwandige kartonnen koffiebeker, een innovatie in het gebied van bekerland. Het karton wat voor de bekers gebruikt wordt is namelijk recyclebaar en wordt geteeld uit duurzame scandinavische bossen.

Het idee is begin 2019 begonnen. De meeste mensen zijn bekend met de dubbelwandige theeglazen welke er voor zorgen dat je je handen niet verbrand en zorgt dat je drank langer warm blijft. Dit zal met de dubbelwandige kartonnen koffiebeker niet anders zijn. “Om al onze klanten goed te blijven bedienen moesten we een slag maken met ons assortiment. Vanuit de horeca komt steeds meer de vraag voor beker met een chique uitstraling, een beker welke de goedkopere uitstraling van een plastic beker doet vergeten. Vandaar dat de dubbelwandige beker hoog op ons lijstje stond. De beker heeft een extra sleeve welke een tussenruimte creëert. Het biedt daardoor meer isolatie en je verbrand je handen veel minder snel,” aldus Daan Willemsz van cupsz.nl.

Effectieve exposure
Naast dat de dubbelwandige beker prettiger in het gebruik is, geeft het bedrijven ook de mogelijkheid om effectieve exposure te creëren. Het blijkt dat een koffiebeker namelijk meer attentiewaarde heeft dan een normale advertentie. Als je deze bedrukt met foto kwaliteit wordt er door de gebruiker toch vaker naar gekeken dan naar bijvoorbeeld een billboard.

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.