Horeca, Koffie

Doppio Espresso opent tweede vestiging in Groningen

11 aug , 2017  

Espressobarformule Doppio Espresso opent 21 juli a.s. de deuren van alweer de tweede vestiging in Groningen. Deze Doppio Espresso bevindt zich op de hoek van het Zuiderdiep en de Folkingestraat en gaat gerund worden door ondernemers Jasper van Nes en Jordy Snuiverink. De opening wordt feestelijk ingeluid middels een gratis cappucinodag.

Voor het ondernemerskoppel is het alweer hun tweede vestigring. Hun eerste Doppio Espresso is gevestigd aan de Brugstraat. Het duo laat weten: We hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. We willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.’’

Franchiseformule Doppio Espresso timmert sinds 2007 flink aan de weg een weet inmiddels landelijk steeds meer mensen te bereiken. De formule is de afgelopen jaren flink gegroeid en wist een diversiteit aan prijzen in de wacht te slepen: waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra. Voor verdere expansie is de formule altijd op zoek naar ondernemers.

Bron: DeNationaleFranchiseGids.nl

, ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.