Horeca, Koffie

De Koffiepot aan kop in Publieksprijs Koffie Top 100

19 aug , 2015  

De Koffiepot in Dokkum staat aan kop in de strijd om de Publieksprijs in de Misset Koffie Top 100 2015. De stembussen sluiten over een week. De Koffiepot was vorig jaar nummer 67 in de Koffie Top 100.

De Koffiepot aan kop in Publieksprijs Koffie Top 100
De publieksprijs van de Misset Koffie Top 100 is een wedstrijd op zich. De top 100 ranglijst wordt voor het vierde jaar samengesteld door de vakjury, en gasten kunnen ook voor de vierde keer de publieksprijs toekennen.

Stemmen verloopt via de Facebookpagina van de Koffie Top 100. Dinsdag 24 augustus sluiten de stembussen. De winnaar van de Publieksprijs wordt bekendgemaakt op het evenement van de Koffie Top 100, op 14 september in Studio 21 in Hilversum.

Doppio
Vorig jaar ging de publieksprijs naar Doppio Espresso Amsterdam VU, dat bedrijf staat in de tussenstand nu 3e. In 2012 won een andere Doppio-vestiging (Hilversum) al eens de publieksprijs.

In de tussenstand zien we een paar bekende namen langskomen. Zo zien we de nummer 4 van de Koffie Top 100 van vorig jaar, Semmelink in Lochem, nu op plek 4 in de tussenstand van de publieksprijs. Ook Café La Cle (plek 6), Trambaan 8 (20) en The Coffee Bakery (19) stonden vorig jaar in de Top 100.

De volledige top 10 op dit moment:
De Koffiepot, Dokkum
Café la Clé, Maastricht
Doppio Espresso Amsterdam VU, Amsterdam
Semmelink Koffie en Thee, Lochem
Trambaan 8, Oosterwolde
Lounge 3, Voorthuizen
Puur Koffie, Velp
Vinny & Jo, Leeuwarden
Hotel Sonnevanck, Wijk aan Zee
The Coffee Bakery, Haarlem

Bron: MissetHoreca.nl

,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.