Horeca, Koffie

Blushing Amsterdam

18 jan , 2015  

Zanger-presentator Gordon (46) opent over enkele maanden in hartje Amsterdam een tweede vestiging van de door hem opgerichte koffie- en theesalon Blushing. In juni vorig jaar maakte zijn eerste zaak in Blaricum een vliegende start. Vanaf dag één zaten het etablissement en het bijbehorende terras bomvol en oordeelden de bezoekers meer dan positief over de koffie, broodjes, gebak en uitstraling van Blushing.

Gordon maakte vandaag op de Facebook-pagina van zijn zaak bekend dat Blushing navolging krijgt. ,,Het grote succes van Blushing Blaricum heeft geleid tot de komst van een tweede vestiging.” Waar de nieuwe zaak komt houdt hij tot 1 maart nog even voor zich. Wel licht hij een tipje van de spreekwoordelijke sluier op. ,,Op één van de mooiste en in het oog springende locaties zal Blushing in mei of juni de deuren openen voor het grote publiek.”

Volgens Gordon, die spreekt over een tweede droom die uitkomt, is de tweede zaak het gevolg van het zo positief ontvangen Blushing 1. ,,Mede door de onwaarschijnlijke stroom positieve berichten op social media over de uitstraling, personeel en kwaliteit van onze producten is het mogelijk om Blushing 2 op korte termijn te kunnen verwezelijken.”

De ondernemer steekt niet onder stoelen of banken hoe trots hij is op het succes van zijn zo soepel lopende business. ,,Ik kan niet onder woorden brengen wat ik op dit moment voel. Mijn ouders zouden megatrots op me zijn geweest dat hun jongen het toch weer voor mekaar heeft gekregen om zijn dromen te volgen en uit te laten komen.”

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.