Horeca, Koffie

Bacchi koffie origins

24 mrt , 2016  

Het Nederlandse koffiemerk Bacchi introduceert bacchi origins, een nieuwe specialty coffee lijn van single origin bonen. De nieuwe lijn start met twee varianten: Panama Boquete en El Salvador Santa Ana. Hiermee breidt Bacchi haar assortiment uit voor horeca en consumenten, die bijzondere en uitgesproken koffie willen schenken.

Bacchi origins zijn single origin koffies met een verhaal. Elke variant bestaat uit één specifieke koffieboon uit één gebied. Door de hoeveelheid zon, vochtigheid en hoogte zijn de omstandigheden in deze gebieden optimaal voor het verbouwen van koffie. De koffiebessen voor de Bacchi origins zijn handgeplukt en gesorteerd, waardoor alleen de beste bonen overblijven.

De bonen worden op kleine schaal en met zorg gebrand. Hierdoor krijgt de koffie haar specifieke delicate smaakprofiel. Bacchi origins zijn medium roast en daardoor perfect voor espresso of een pittige filterkoffie. Bij de nieuwe lijn hoort ook een nieuwe verpakking. Het label aan de verpakking is met behulp van het koordje eenvoudig aan de bonenmaler
op locatie te bevestigen.

bacchi-origins-2

De koffies zijn voor horeca en zakelijke gebruiker verkrijgbaar in 1000 gram verpakking via BlackEspressoServices.nl. Voor thuisgebruik zijn ze verkrijgbaar in 250 grams zakjes via de webshop op Bacchi.nl.

bacchi-origins-1

Bron: Koffiegek.nl

, , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.