Horeca, Koffie, Thee

Animo OptiVend Next Generation

20 jan , 2015   Gallery

Animo introduceert met trots de nieuwe generatie OptiVend instant koffieautomaten. De nieuwe OptiVend-serie is een combinatie van technische innovatie en vooruitstrevend design. Het resultaat is een serie hoogwaardige koffieautomaten met een heel eigen gezicht.

Individuele smaak
Koffiedrinken is vandaag de dag meer dan ooit een kwestie van persoonlijke smaak. De consument is gewend aan een ruime keuze en ook op het werk is de vraag naar koffievarianten groot. Met de nieuwe OptiVend serie speelt Animo hier op in. De apparaten kunnen 7 tot 12 verschillende smaakvarianten bevatten zodat iedereen op elk moment kan genieten van zijn eigen kopje koffie.

Makkelijk en snel
De OptiVend Next Generation is handig in het gebruik. De innovatieve techniek zorgt dat een OptiVend op elk moment gebruiksklaar is. Geen lange opwarmtijden dus. Hij zet snel vele kopjes achter elkaar en vult met hetzelfde gemak thermoskannen. Het duurzame binnenwerk bestaat grotendeels uit roestvrij staal en garandeert jarenlang gebruik zonder problemen. De apparaten zijn bovendien zeer eenvoudig te onderhouden.

Design voor iedere omgeving
Het nieuwe design geeft de OptiVend een geheel eigen gezicht. De apparaten in heldere kleuren zien er eigentijds en strak uit en passen in elk interieur. De vormgeving is bovendien gebruiksvriendelijk. Het heldere display met daaronder grote keuzetoetsen maken het de gebruiker gemakkelijk om een keuze te maken. Enkele seconden later staat een heerlijke kop koffie klaar.

Meer weten? www.animo.eu/optivend

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.