Apparatuur, Horeca, Koffie

Animo OptiVend High Speed

25 mrt , 2016  

Animo introduceert met trots de nieuwe OptiVend High Speed instant koffieautomaten. De nieuwe modellen uit de OptiVend-serie zijn een combinatie van technische innovatie, snelheid en vooruitstrevend design. Het resultaat is een serie hoogwaardige koffieautomaten geschikt voor die situatie waarbij naast capaciteit ook snelheid in de koffievoorziening een belangrijke rol speelt.

Grote doseringen en werksfeer
Snel meerdere thermoskannen voor een vergadering of evenement? De OptiVend High Speed is altijd klaar voor gebruik en kan in korte tijd veel koffie zetten. Je hoeft dus nooit lang te wachten. OptiVend High Speed is de machine voor situaties waar grote hoeveelheden koffie in korte tijd nodig is. In de kantine van een bedrijf of een sportclub, in een hotel of theater, bij evenementen en beurzen, vakantieparken, zorginstellingen en scholen. Koffie houdt je scherp en het verhoogt de werksfeer.

OptiVend TS HS DUO NG - 2 jugs (Black) verkleind 2

Snel en makkelijk in gebruik
Bij grote doseringen koffie worden hoge eisen gesteld aan de apparatuur. De koffie moet perfect van smaak zijn, op de juiste temperatuur en snel beschikbaar. Animo speelt hier met de OptiVend High Speed modellen goed op in. Deze modellen hebben een uurcapaciteit van 1.250 kopjes koffie per uur. Het is mogelijk om één of gelijktijdig twee thermoskannen met koffie te vullen zonder dat de automaat in een opwarmstand komt te staan. Daarnaast is het mogelijk om één of twee koffiespecialiteiten, zoals een heerlijke cappuccino, gelijktijdig te zetten.

De OptiVend Next Generation is handig in het gebruik. Met een druk op de knop bereidt de automaat elke gewenste keuze. Hij zet snel vele kopjes achter elkaar en vult met hetzelfde gemak thermoskannen. Het duurzame binnenwerk bestaat grotendeels uit roestvrij staal en garandeert jarenlang gebruik zonder problemen. De apparaten zijn bovendien zeer eenvoudig te onderhouden. Meer weten? www.animo.eu/optivend

, , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.