Horeca, Koffie

50e Starbucks in Zwolle

25 sep , 2014  

Starbucks Coffee Company opent vrijdag z’n 50e winkel in Nederland. De vestiging is te vinden op Zwolle CS.

Het bedrijf viert samen met NS donderdag het vijfjarige jubileum. Beide bedrijven kijken terug op een succesvolle samenwerking sinds de opening van de Starbucks store op Utrecht Centraal Station in 2009, de eerste Starbucks store op een treinstation in Nederland. Morgenochtend op vrijdag 26 september opent om 9.30 uur een nieuwe Starbucks store op Zwolle Centraal Station en is daarmee alweer de 50e Starbucks store in Nederland.

_starbucks6_500

Platform
Starbucks en NS zijn vijf jaar geleden een samenwerking aangegaan om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een breder aanbod van koffie onderweg. Deze samenwerking heeft Starbucks bovendien een platform gegeven om het merk verder te laten groeien in Nederland.
Arjan Oudejans, Starbucks director licensed stores EMEA, zegt: “We zijn verheugd om vandaag ons vijfjarige jubileum met NS te vieren en hopen op nog vele succesvolle jaren samen. Als we terugkijken, zien we dat deze samenwerking invloed heeft gehad op de Nederlandse koffiecultuur; het heeft ervoor gezorgd dat consumenten die met de trein reizen op dit gebied een nieuwe gewoonte hebben ontwikkeld. Vandaag de dag zien we dat reizigers onderweg genieten van hun favoriete Starbucks drankje.”

Boukje Bügel, directeur retail en transfer NS Stations voegt daaraan toe: “Starbucks is een merk dat goed aansluit bij de wensen van onze reizigers. Door stations te voorzien van aantrekkelijke winkels en voorzieningen, kunnen reizigers van reistijd meer eigen tijd te maken. Wij werken al vijf jaar goed samen met Starbucks en deze fijne samenwerking heeft er toe geleid dat reizigers op verschillende stations kunnen genieten van hun favoriete Starbucks koffie.”

Bron: Outofhome-shops.nl

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.