Horeca, Koffie, Thee

Inspiratie tour met Misset Horeca

29 aug , 2016  

Misset Horeca organiseert voor ondernemers inspiratie-tours langs de beste terrassen van Nederland. Of bijvoorbeeld voor een kijkje achter de schermen bij hip & happening Haarlem. Of bourgondisch Den Bosch. Inspiratie gegarandeerd.

Op 26 september voert de Tour de Terras-bus langs de winnaars van de Misset Horeca Terras Top 100 van de afgelopen vier jaar. Je ontdekt wat deze terrassen uniek en succesvol maakt. Laat je inspireren en leer van De Boterlap, Wollebrand, Van Speijk en Het Hooihuis.

Terrasgeheimen onthult
Bij tweevoudig winnaar De Boterlap nemen we een kijkje in de keuken. Bij Wollebrand is logistiek het speerpunt, bij Van Speijk in Egmond het personeelsbeleid en Het Hooihuis verklapt aan u het geheim van hun winst.

Tijdens de Misset Horeca Tour de Terras wordt gezorgd voor koffie, thee, een lunch, een hapje en een drankje.

Foodsafari’s door Haarlem en Den Bosch
Tijdens de Foodsafari’s in Den Bosch of Haarlem nemen we ondernemers mee op de fiets voor een tocht langs de gaafste horecazakenen spotten we trends die ook voor uw onderneming relevant en toepasbaar zijn.

Op donderdag 6 oktober fietsen we door Haarlem en op donderdag 27 oktober door Den Bosch.

Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u terecht op de website van de Misset Horeca Academy.

Voor wie is Misset Horeca Academy?

Ben jij op zoek naar inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken, gastvrijheid en meer? Wil jij in contact komen met ondernemers en specialisten in de branche? Praktische tips en ondernemersinformatie ontvangen, waarmee je direct aan de slag kunt? Dan is Misset Horeca Academy geschikt voor jou! De Misset Horeca Academy biedt events met verschillende thema’s, voor jou én voor je team. Zodat je de thema’s kunt kiezen die bij jouw zaak passen.

Bron: MissetHoreca.nl

, , , , , ,

ByGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.